Nieuwste versie Prescriptor

node.tpl.php

woensdag, 13/11/2019 onder Nieuws

De komende weken zullen Prescriptor-gebruikers opmerken dat EVS Prescriptor wat betreft een aantal details er anders uitziet dan dat ze gewend zijn.
Deze veranderingen zijn het resultaat van de upgrade naar de nieuwste versie van Prescriptor, versie 2.3.3.3, die wordt uitgerold gedurende een periode van een maand. Het betreft onderdelen van Prescriptor zoals de nieuwe Feedback knop, het eenvoudig switchen tussen indicaties, de vernieuwde wijze om een Eigen-Keuze-recept aan te maken of te hergebruiken en de realtime koppeling met het Farmacotherapeutisch Kompas en het Kinderformularium.

Gebruikers kunnen checken welke versie ze gebruiken als ze in EVS Prescriptor onderaan de pagina Praktijkinstellingen aanklikken. Als onderdeel van de praktijkgegevens staat in de lijst de codering van de beschikbare Prescriptor-versie vermeld. Meer informatie over de nieuwe versie staat in het document Prescriptor Release notes WP 2.3.3.3 dat Prescriptor-gebruikers kunnen inzien na inloggen via Digitalis Portaal.

Team Prescriptor is voor EVS Prescriptor op zoek naar gebruikers die als eerste de nieuwe versies van Prescriptor testen en feedback willen geven. Interesse? Neem contact op via prescriptor@digitalis.nl.

Nieuwstags: